Elektrotechnieken en Integratie in Machelen
Nick Redant gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer
OK

Referentie

A-Stay Antwerpen

Locatie
A-Stay Antwerpen
Einde project
Begin 2024
Technologie
KNX & Zennio
A-Stay AntwerpenNick Redant

De huidige domotica-installatie van A-Stay Antwerpen was onbetrouwbaar; er waren regelmatig problemen met verlichting, ventilatie, verwarming, verduistering en toegangscontrole.

Het hotel personeel besteedde meer tijd aan het oplossen van problemen als facility manager dan met hun job als hotelmanager.

Nick Redant BV zorgde voor een oplossing op maat: we ontwikkelden een systeem dat niet alleen garantie biedt en degelijk is, maar ook zorgt voor een heel korte doorlooptijd met minimale impact op de beschikbaarheid van hotelkamers en de hotelbeleving van klanten. 

Initieel vernieuwden we de verdeelborden op kamerniveau, door voorbekabelde borden en installatie on the field. Dit werd verder uitgebreid met IT netwerk-ondersteuning voor hardware, kabels, componenten,…

Tijdens de doorloop van de kamers werden deze verder volledig hersteld door ons: we repareerden verlichting, verduistering, ventilatie, netwerk,… Zo konden we iedere kamer in optimale staat opleveren!

Na oplevering van de kamers kregen we van A-Stay ook de vraag om de gemeenschappelijke delen en de buitenruimtes van het hotel onder hande te nemen. Op deze manier implementeren we alle ruimtes van het hotel in het gebouwbesturingssysteem (GBS/BOS), en kunnen we deze in de toekomst ook linken met het boekingssysteem voor een volledige integratie!

Tenslotte verzorgt Nick Redant BV ook de verdere ondersteuning en onderhoud van het volledige elektriciteitssysteem van het hotel.

Een fijne samenwerking met mooie resultaten, zowel voor het hotel als de vele gasten!