Elektrotechnieken en Integratie in Machelen
Nick Redant gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer
OK

Over ons

Sinds 2013 zijn wij een full service integrator gespecialiseerd in Elektrotechniek & Automatisatie. We integreren verschillende technieken in jouw woning, bedrijf of project tot één intelligent geheel zodat je het allerbeste resultaat krijgt op gebied van comfort, veiligheid en rationeel energieverbruik.

Over ons - Nick Redant

Sinds 2013 jouw betrouwbare partner

Achter elke succesvolle onderneming staat een verhaal van passie, expertise, en de toewijding om uitzonderlijke oplossingen te bieden. Dat is bij ons niet anders. Gestart in 2013, hebben we ons snel ontwikkeld tot een toonaangevende full-service integrator op het gebied van Elektrotechniek & Automatisatie. Onze missie is om innovatieve en naadloze integraties van diverse technologieën in uw woning, bedrijf of project te realiseren, die niet alleen uw levenskwaliteit verhogen maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die expert zijn in hun vakgebied. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, zowel binnen ons team als met onze klanten, partners en onderaannemers. Deze samenwerkingscultuur stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw individuele behoeften en verwachtingen.

We zetten ons iedere dag in voor het creëren van intelligente woon- en werkomgevingen waar technologie en comfort hand in hand gaan. We zijn trots op onze innovatieve aanpak en het vermogen om vooruit te denken, waardoor we oplossingen bieden die niet alleen voldoen aan de eisen van vandaag maar ook klaar zijn voor de toekomst.

Onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid is wat ons onderscheidt. We kijken er naar uit om ook jouw ruimtes te transformeren in plaatsen waar comfort, veiligheid en efficiëntie samenkomen. Ontdek samen met ons hoe technologie uw leven kan verrijken!

Contacteer ons

Nick Redant

KNX

Nick Redant BV is erkend installateur van KNX.

KNX is de toekomst van elektrische installaties, een slimme keuze voor domotica en automatisering die meer biedt dan alleen gadgets. Het verhoogt je comfort en veiligheid, terwijl het je energiekosten verlaagt. Deze modulaire en schaalbare oplossing evolueert mee met jouw behoeften en die van jouw huis, project of bedrijf, altijd met oog op toekomstige technologieën.

Met meer dan 25 jaar ervaring omvat de KNX standaard over 400 merken en duizenden producten, van warmtepompen tot alarmsystemen en weerstations, allemaal met KNX-compatibiliteit. Dit zorgt ervoor dat verschillende systemen efficiënt met elkaar kunnen communiceren, zoals een thermostaat die instructies geeft aan het weerstation over zonwering op basis van de temperatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het brengen van oplossingen op maat van elke klant. Daarnaast hechten wij zeer veel belang aan open oplossingen die de toekomstige evoluties in het achterhoofd houden.

Iedere klant & project zijn voor ons uniek daarom bieden wij steeds services op maat.

Bekijk onze dienstenContacteer ons
Nick Redant